Monday, December 20, 2010

Jom Timbang Blog

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang..

Haha.. Dulu an blog aku berat sih.. Berat amat! Bila kawan-kawan masuk dok komplain.. Lambat.. Pas tu aku ajin la dok timbang berat blog aku. Bukan berat aku! Berat aku tak leh! Memang kenyataan overlimit ye berat aku.. Hahaha

So kali ni aku nak tolong kawan-kawan aku timbang berat depa.. jom timbang jom!


Korang just masukkan korang punya website kat situ then tekan check! Dah jadi.. Senangkan??

ni la latest berat blog aku.. waaa gila bapak ringan.. Tak sangkanya!! Happy!!!




Psst.. Berapa berat blog korang hahah



Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. iwebtool.com)




Powered by iWEBTOOL

8 comments:

:Cikgu Akim: said...

tahniah..datang amek award tau!!

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/award-blogger-cemerlang-khas-untuk.html

Amy Syaquena said...

As'salam..

alamak blog den pun borek ha..hu3..

Nia said...

cikgu akim:: owh2 t ain amik award kat blog abang hakim

amy::hahah waalaikumussalam.. berat?? akak kena diet.. bagi blog akak makan buah banyak2 hahahha

nora said...

adakah blog ku mengalami obesiti??

ni yg takut nk timbang nih

Nia said...

nora:: hahaha timbang je... ty kalau obest takut owang tak buka blog kita lak.. kesan blogger lain huhuh

MiSzy DiaN said...

hehe..dah wat pun aritu..nasib bek blog ringan taw..

p/s : follow kmu dahh.. blog kmu comel laa..

Nia said...

dian:: hehehe tq! xda la comel.. entah-entah blog kamu lagi cumil.. ^_^

Sepatu Hijau said...

salam...

kdg2 dia tukar2 punya kb tue :)