Thursday, March 24, 2011

Waaa lamanya Nia menyepi!!

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang..

Hai semuaaaa.. Rindu kat korang tahu tak?? Sorry sesangat! Nia dah lama sangat-sangat tak update cerita Nia.. Bukan hape.. Terlalu banyak assingment! Budak Archy la katakan.. Sekarang la kan kawan-kawan Nia kata Nia dah banyak berubah!!

Yeke?? yeke??

Nia rasa Nia still Nia yang dulu.. Yang ceria and ramah.. Ramah ke?? *sila lempang saya laju2.. heheh. Nia nak share la dengan korang semua about myself la.. Dari zaman kanak-kanak ribena sehingga la dah zaman universiti.. Tengok tau!! hehehe ngeee~~~ malu nyah!!!

yang mana NIA?? tu yang tengah-tengah.. masa ni Nia baru je enam tahun~

cuba teka Nia yang mana?? GEMOKS NYERRR masa ni alam sekolah rendah! darjah 3 macam tu la~

ni adalah salah serang sahabat baik Nia kat sekolah dulu! zaman sesekolah dulu i memang huduh habis.. Gengster sekolah ni dulu! tapi gengster skema! ketua mafia semua cukup.. masa ni Form 4! nerdy tol Nia!


haaa ini masa my sweet 17! da kurus sikit! berusaha mendietkan diri! kui3.. sapa budak sebelah tu?? shes my soul! my adek!! Adorable kan dia?? rasa nak hug tak??



mana saya?? tuu tuu yang paling gmok tuuuu.. takkan tak nampakkkk!  Sumpah! masa matrik, i gained alot of weight sebab matrik blakang rumah je.. so tiap-tiap hari parents hantar makanan.. ngeee~ MAHA GEMOK! kui3


Then presented Nia nowadaysss.. SANGAT GEMOKSSS... SANGAT HUDUHHHH


  gaya ninja!!! aiyarkkk~~

ni lah wajah-wajah saya di universiti.. selepas demam berat menurun.. tak larat dah nak demam.. 

apa-apapun Nia nak beri nasihat disini.. SEBENARNYA KITA DIDUNIA NI TAK LAYAK JUDGE ORANG LAIN MELALUI PARAS RUPA. KERNA SEMUA ITU TIDAK KEKAL.. YANG KEKAL HATINYA.. NIA NAK ORANG SEMUA KENAL NIA FROM MY INSIDE.. I REALLY HOPE THAT.. 

sekian la kenal diri nia yang sangat tak cantik! ha! tengok gambar dah,,, baca karangan SPM ni pon dah.. pa lagi komen laaa..





1 comment:

zul ariff zulkipli said...

bnyak berubah dri tembam jadi lg cantik.. :)