Wednesday, March 30, 2011

Budak studio yang sengal!

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang..

Seriously semalam macam nak muntah aku dengan kawan-kawan studio buat architectural communication! Menduga dan menguji keimanan pada aras tertinggi! Sikit-sikit lappy stuck! Waseh memang geram la aku an! Pas tu pagi ni aien mintak aku jadi "pembaca' skrip video dia. Aku melayan je budak tu an..

Tambah-tambah dak aien ni memang sempoi habis. Aku mengikut je~~ Ganjaran untuk aku cakap-cakap tu dia kena amik picture aku! Picturenya mana?? Nanti aku kasi tunjuk before that aku nak show apa jadi bila aku ngan aien tension  dengan assingment.. Nilah keja budak-budak architecture.. Stress je memanjang an.. At the same ways kami belajar cara nak having fun dengan kerja kami.. ;))


sengal aien! dya kacau aku nyanyi~~ aku terus ketawa bersama-sama dia.. *ayat aku macam budak-budak* At the end aku ketawa terbahak-bahak. Ala dengar sikit dah ar.. Takkan nak tambah taik telinga bebanyak dengar sora aku yang macam kata puru ni! ngeh3x

Well presented kawan-kawan aku budak studio aku antaranya~~

sila abaikan dua orang dak laki tuu aku tak kenal ponn =_="
ok yang terkankang macam samseng tu TE'A. Yang terkepit-kepit tu AIEN!Last but not least yang nak terbang tapi tak naik-naik tu AYA! Nak kenal?? P la tanya sendiri! ;p

ada lagi yang aku rapat.. antaranya AINA, HAZIRAH and NADIA! Nanti aku buat entry untuk mereka yeee~~

Ok atlast dah puas buat keja semua, aku suroh Aien ambil picture aku.. Keja snap je tak sempat aku nak posing.. Tapi yang paling cantik aku suka yang ini::
saya malu~~~ ngeh3x

3 comments:

Ujang9897 said...

owh..ni org yg ngorat abg ben ek tadi..=)

jgn marah ek..salam kenal

logorithm said...

Study architecture nih tough, kan?

Bro Azqar said...

wahhh!! sy follower ke 300!! hahahhaa XD sonoknyew!