Sunday, March 27, 2011

Bila Nia sedih sebab dot dot

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang..

Hari ni memamng aku stress out! Tak tahu nak buat apa! seriusly.. Then aku call my best friend! Then kiter hangout jengjalan kat UPM ni.. Then tengok la korang aku buat apa sampai video ni terhasil.. Sebelum tu.

AMARAN

AMARAN

AMARAN!!

SILA PERLAHANKAN VOLUME KALAU TAK MAU SAKIT TELINGA! hehehehe~~

ops chop-chop ni muka orang tengah meneran ayaq mata~~ ngeee~~

rasa macam ada natural beauty plak without makeup.. ngeh3x perasan dahhh~~

11 comments:

Nurul dot..dot..dot said...

oopss..sensitip sket dot dot ni haha ^ ^

Nia said...

hahaha,, pinjam nurul punya dot dot dot niii hahahaha ;p

efa nur said...

hihihi....:D

hye nia...efa dtg follow..:)
salam perkenalan.. :D

http://efagurlz.blogspot.com

nur said...

jangan bersedih lagi.. dear nia.. ni BA dah kasi cerita.. hepi hepi la ye dear..

jom meriahkan ni.. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/aku-mesti-jenguk-blog-ni-hari-hari.html

Nia said...

hihi... tq efa!! ;))

sekamar rindu said...

jgn lah stres2.....

** folo ur blog..

shafinaz (: said...

ohh , agak sedap suara , sila dtang ujibakat mentor yea lepas nieh , hihik :p

Nia said...

nur! mmg happy giler bila abg ben kasi cerita.. tak sangka pulak! ngeee~~

Nia said...

@sekamar rindu:: stress sikit je nihhh hik3x

Nia said...

@shafinaz:: ngeee~~ tak sedap ponnnn rasanya juri akan kata go banck and practice ngeh3x heheh

PUTERI SALJU said...

hye nia si puteri... :)
x moh cdey2 k...
sy follow blog awk..
klu sudi, follow la blog sy jgk ye..
www.fatinsyafiq110.blogspot.com