Wednesday, January 12, 2011

PERANGAI BLOGGER MACAM NI KE?? KASIHAN...

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang..

Hari ni aku just nak buat entry ringkas and padat! Sebab aku ada benda nak design and model house aku nak kena finalize besok! ooooommmaaaiii gush! sempat lagi berfoya-foya dengan blog ini! ok back to the basic!






Aku rasa blog ni bukan tempat yang sesuai nak maki orang lain.. nak mengutuk orang lain! Even orang yang dikutuk tu tak ada blog pon! Blog ni tempat-tempat para blogger kongsi idea and all of that! Aku rasa macam tak matang pulak kalau kita tulis benda macam tu kat blog! Sebab kalau bnda tu kecil, akan jadi besar if orang yang kena kutuk tu tahu dia telah di MAKI, SUMPAH SERANAH.. Memalukan orang tu aja kan??  Yes tu blog awak, suka hati la kan?? Tapi, kalau nak buat macam tu, apakata awak privatekan blog awak and only invite readers..

So apa pendapat korang?? Entry ni tak pon nak kata kat orang lain tapi macam pepatah aku.. Sapa bau kentut, dialah rasa busuk gasnya.. okies aku just nak tanya pendapat je.. tak mau jawab aku MERAJUK! hahah

5 comments:

nelly said...

sabar yer .
manusia ni maca-macam . .

Nia said...

hahaha bukan saya yang kena loh nelly sayang

NadiRah said...

saya pon sedih..
jadi blogger ni just nak heppy2..
bukan nak buat dibenci..

Siti Fatimah Fuzz said...

wah...kedengaran agak marah di situ....sapa agak2 nya ya?? (ntah2 aku pa...haish....)haha

Nia said...

nadirah::sangat setuju dengan kamu! saya yakin blogger kita semua baik2.. just ada certain2 la suka jatuhkan orang lain.. macam abg ben kata

siti:: mana ada hang... hang tak penah pon maki2 orang kat blog hang.. asanya tak patot kot maki2 ni..