Thursday, December 16, 2010

Bila BLOGGER berlakon .. Suai kenal blogger :

KEMBALI DIBUKA :  Khas buat untuk mereka yang tak join lagi segmen ini .. okeh ?
  1. Letak header blog BEN ASHAARI
  2. Bila mula buat blog ?
  3. Jumlah follower sekarang ini ..
  4. Berapa trafik harian ?
  5. Sehari brapa entri ?
  6. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..


Hahahahaahaha ABG BEN BUKA LAGI TAWARAN NAK BERLAKON!! NAK JUGAK!! hehehe

Ok sekarang aku nak masuk lah.. kui3




Ini jawapan TUAN PUTERI OKEH??

1. Hujung bulan ogos 2010
2. Follower baru je cecah 126.. alhamdulillah..
3.Trafik harian bergantung kalau puteri jogging banyak so banyak la orang berkunjung
4.Sehari puteri buat banyak entery kalau ada masa.. Yela student archy mana ada masa nak tulis-  tulis.. Kalau ada masa puteri akan buat 5 entry sekali gus dalam sehari
5.Blog yang best puteri suka baca adalah Nana Sebab dia budak archy jugak so kitaowang banyak tukar idea design kat blog 

6 comments:

ciK waNi said...

salam ziarah..
cik wani follow nia ye.
nice blog.
pinky..

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

Muslimah Optimis said...

salam ziarah puteri..selamat berkenalan...

jom melawat laman MO pula...insyaAllah akan dikongsikan sesuatu yang bermanfaat..

Nia said...

cik wani:: nia dah follow cik wani balik.. hope boleh tukar2 stories!

rozuan:: hai rozuan.. welcome to my blog.. SAYA PUTERI

muslimah:: sekarang jugak puteri lawat awak! hehe

MAPPIAU said...

salam kenal dik :),

mudahan sucess dalam blogging yea :)

Nia said...

waalakumussalam.. insyallah! arigato akak!