Saturday, December 18, 2010

AKU BUDAK BARU LAA

Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang...

Ok la kali ni aku nak join segmen abang Ben.. Ajin gila abang ben buat segmen!! suke2!!


Owkeys here we start...

Abang Ben tanya tempat percutian yang paling best pernah aku pergi..

Of course Langkawi!! Aku pergi bercuti dengan satu family sebab aku dapat good result dalam exam.. Aku kata best sebab permandangan kat Langkawi sangat cantik! seriously!!! Lagi pon aku pergi dengan family sekali angkut nenek! hehehe.. Sebenarnya pelancongan tu jadi best sebab kita having fun dengan family kita and enjoy every inch of sweet moment together.. Kalau pergi vacation sorang-sorang mesti la tak seronok! Betul tak??


ha kalau korang nak join jugak just tekan banner abang ben tu!! 

16 comments:

MAPPIAU said...

w'salam dah jawab dah ehehehe

Norfa said...

salam singgah sini dari blog abg ben..huhu..follo..

http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/cara-untuk-menyenangkan-blogger.html

Anis Adila Aris said...

abg ben selalu buat segmen yang tolong blogger baru :)
follow kamu..

Princess Nur said...

salam kenal dari akak.. ^_^

Hishyamuddin said...

terjah...dri blog ba..
nice blog...

Gen2Merah said...

waalaikumsalam.. hehehe
salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah
Saya follow awak--(",)

Sepatu Hijau said...

salam dari blog abg ben

singgah dan follow :)

Syafiq Rosli said...

all da best

Nur Mudrikah said...

nak jugak gi langkawi..

datang dari umah encik ben ashaari singgah sini cari kawan.. salam ukhwah=)

Lelord said...

ziarah dari doha

misz nana said...

salam ziarah dari blog abang ben :D

Nia said...

Mappiau::uwahhhh dah jawab tu syang nia ye!! cayalah!!1

norfa:: ye ke?? waaa kena terjah blog abg ben ni hhuhuh..

Anis:: ang ben mmg baek ati!! hehehe

Princess:: wassalam akak.. slamat berkenalan.. ^_^

hishyamuddin:: tq.. tak da la nice sangat pon.. content still merapu

gen2merah::slamat bertandang!

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

nur said...

Salam kenal ye..
dari blog ben

Nur Azila Ismail said...

comel blog :)
salam perkenalan

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 sambil baca entri :D


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life