Friday, November 26, 2010

AWARD LAGI..

Actually award ni dah lama aku dapat.. Before tamat semester lagi.. disebab aku aku ni terlalu sibuk dengan projek ang berlambak so aku KIV dulu award ni..

AWARD DARI RAZIELLIA.. SAHABAT AKU MASA MATRIK DULU.. THANKS LIA!!

LIA YANG EMANG SUKA BERGAYA ANGGUN

So aku terima award ni sebagai hadiah hari birthday aku.. Thus kalau aku nak terima.. Kena la jawab soalan..

1. Apa soalan hang lia?? Jap nak bukak balik blog dya...
.
.
.
KATAbicaraHATI pada mata aku?? Blog sahabat aku la xkan boprend aku pulak! But Lia i think hang kena pandai touch up blog hang bagi cute sikit.. Baru sesuai dengan hang yang trendy tu..

2. Blog aku nama dia nia-cerita si puteri ya para bloggers.. Eh cenggitu pulak..Nia ni kalu kau orang terbalikkan jadi apa?? tu la nama aku.. Kalu cerita si puteri tu sebab ni kan tanah jajahan aku.. So aku la puterinya.. ORAIT??

3.kalau aku tgk blog orang ang cantik macam bloggers otai seperti IRENE NADIA.. LIYANA.. of course la aku ada jeles.. takkan aku nak happy kot.. Dah la aku tak pandai nak buat macam mana.. So aku berazam la nak belajar semua tu.. so uols.. Nantikan page aku berwajah baru ye..

4.blog aku diwujudkan pada ogos 2010.. So aku masih lagi kanak-kanak ribena dalam arena blogger ini..

5. aku malas la nak tag.. sebab aku malas nak cari URL.. ngeh ngeh ngeh.. ;D



1 comment:

raziellia said...

thankz 4 the advice..
tapi aku pon kanak kanak ribena lagi dlm dunia blog nih..
xtaw nak bg chantekkk cmna..
huhu