Tuesday, December 7, 2010

Kepada follower aku! Ada hadiah!!

Assalamualaikum..kalau tak jawab dosa..Kalau jawab sayang..

Owkeys.. Hari ni dengan beshnya follower aku dah cecah seratus! Wa.. sanat sanat suke! Thanks guy.. Terima kasih kepada semua sebab sudi follow aku yang punya cerita yang tak seberapa ni.. Kepada Anne taniah sangat sebab jalan-jalan and sudi follow blog puteri keh??

Ni award untuk awak.. Ni je dapat puteri bagi..

tak cantik an??? sori la.. hehehe..


Kepada follower yang lain ada jugak hadiah untuk u guys..

Ni untuk perempuan okeh?? Sapa asa dia perempuan sila ambik.. Sebelum tu sila check jantina anda ya.. hehe


kepada lelaki atau cowok yang hansem sangat tuuuu thanks follow i.. hehehe cerita gila gurly macam ni pon kowang bulee follow.. hehehe terima kasih! arigato! i lap u lah!



sekian~ award-award ni sangat tak cantik!

12 comments:

zaidi zaim said...

time kaceh yer sbb sudi nk layangkan ward tu yer... abg dah amek dah tp simpan kat lam poket lu yer... nnt abg p kedai nk bli barang abg gunekan yer... agak-agak nk li ape yg leh yer....

ctpayong said...

yang penting setiap hadiah itu haruslah ikhlas...

zul ariff zulkipli said...

hehehe.cantik adiah u ye..
apa2 pon ttp cntik..

aNnE said...

hee cantiknya . nanti anne ambil ya . trimas puteri ! :D

Nia said...

zaidi::abang leh bli daging.. cakap ja nama puteri gerenti dapat free hehe

ctpayong:: hehe mmg ikhlas sangat nak bagi sbb gumbira..

zul:: hahaha..

anne:: u;re welcome

aresaliyana said...

tengkiu dear :)

Amy Syaquena said...

As'salam..

hadiah apa pun x kisah yang penting ianya ikhlas..

Nia said...

aresaliyana:: welcome sayang..

amy:: akak.. nia mmg ikhlas pun hehehe

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy datang menzirah tuan blog

kembatolo™ said...

tuk guy tu tak lawa mcam babe punye.. tsk tsk tsk.

Nia said...

kak amy:: akak sory sanat2 putri bz kebelakangan ni.. so tak ajin buat bw n updated..

kembatolo:: cis berani tuan hamba kata begitu!! sumpah jadi putera katak kunk.. hehehe.. sorrryyyyy sangt,, puteri tak tahu nak edit yang laki2 punya award.. tak tahu taste lelaki..

hacker said...

waalaikumusalam..
saya dh jwab..
skg syg sy x???