Saturday, November 13, 2010

Photography la bukan Pornography

Aiyak....

Hey.. I tak 'watcha' u all la.. jangan takot.. I mengeluh.. Sedih i bila tahu orang kate2 blakang I.. Heheheh..
Tapi aku ade

  • kawan yang masih boleh uat manja2.. 
  • Kekasih yang mengasihani aku.. 
  • Parents yang amat mengambil berat pasal aku.. Alhamdulillah.. 
  • Tak lupa Allah yang sentiasa disamping aku!!!                                                                                      

SYUKRAN!!!


Ada family yang bahagia..
Kawan-kawan yang happening and slalu sokong aku..
Ada kekasih yang penyabar..
Dapat kos SENI BINA yang mmg aku impi-impikan...
Apa yang aku nak lagi kan??

Back to our story line..
Aku ni x pandai sangat dalam photography ni.. 
Tapi aku dah LAMA dah start dalam bidang ni..
Well tipu la kan kalu aku cakap aku xda gambar yang best-best..
Ada la.. Even tak banyak an... 
Seriusly aku cakap..
Aku mmg cerewet dalam edit-edit gambar.. 
Tapi skill aku ttp macam tu jugak.. ahaks..
Hey folks..
Jom terjah gambar-gambar yang penah aku amik..














nila hasil yang tak seberapa.. banyak lagi sebenarnya.. sbb aku nak muatkan jugak karya yang aku kagum.. hahah wait ar... taddddd tadddddaaaa



mmg aku suka sangat gambar ni.. AIZAT ni mmg baru sangat dalam bidang ni.. rajin gak aku tgk n dapat tau dya p bengkel-bengkel ni.. asa n join.. woii aizat nak p ajak la aku.. coutim2 ngan aku.. ape2 moga berjaya dalam bidang ni..

HEBAT LAH!!!

p/s:: aku promte deh blog hang yang baru ni.. moga ang naik dengan karya hang ni..


nampak tak nama dya AIZUL MARCELLO... ni la abang kepada irene marcello.. kalu korang tak tahu irene mmg nak nagis.. dya ni sangat femes ok... penah masuk surat khabar.. jadi cover untuk majalah.. mmg irene dengan abang dya ni macam pasangan kapel.. both nampak sangat2 comel.. ape2 pon kalu kowang nak uat wedding nak amik gambar contect2 la aizul.. sbb dya sangat SPORTING n TAHU KEMAHUAN PELANGGAN



ini plak karya budak baru belajar jugak.. tapi boleh keep up lagi!! Dye mmg suka amik2 gambar skrang ni.. spupu aku sendiri.. Azreen ingat ok.. xsemestinya apa yang kita kata huduh itu orang akan kata x cantik.. cuba publish n hear wat they wanna say.. I really hope u can be such a successful photographer.. Keep up the good work gurl!!

"BAGY AKU.. KALU KITA BELUM CUKUP BAGUS.. JANGAN KATA DEKAT ORANG LAIN.. SEBAB KESOMBONGAN LAH AKAN JATUHKAN KITA.. KITA MUNGKIN HEBAT DARI ASPEK 'TERSEBUT' TAPI ADA ORANG LAIN LAGI HEBAT DARI KITA.. SEDAR LAH OK???"

erk.. apa kena dengan entry ni.. ahhh dah merapu!!! hahaha.. XD

+hidupJANGANgentar+

3 comments:

yeen|3ig-|eeth said...

yg pic padang n byg2 n cm dlm libry tu cantek.
ske2 sgt. heheh. kredit 4 u! huhu~

yeen|3ig-|eeth said...

BAGY AKU.. KALU KITA BELUM CUKUP BAGUS.. JANGAN KATA DEKAT ORANG LAIN.. SEBAB KESOMBONGAN LAH AKAN JATUHKAN KITA.. KITA MUNGKIN HEBAT DARI ASPEK 'TERSEBUT' TAPI ADA ORANG LAIN LAGI HEBAT DARI KITA.. SEDAR LAH OK???"
ske ayat nie! btol2! jgn kata dkt owg laen. t kena kt diri sndiri blek. n jgn tggikn diri sbb t kte akn jatuh.

Nia said...

yap btl tu kak een.. sbb jatuh dan bangun kita, kita blum tahu.. kalu hari ni kita bangun.. mungkin esok jatuh.. n perlukan bantuan orang.. huhuh tq..