Wednesday, December 1, 2010

Cerita lucah Nia

owkeyh sekarang aku tak tahu nak letak tajuk apa.. So aku letak tajuk ni.. hahaha.. Sebenarnya aku nak buat eksperiment brapa orang yang akan terperangkap dengan cerita orang dewasa ni.. Nakal kan aku?? Sangat nakal sih!! hehehe..

BTW..

Aku dua tiga menjak ni sangat bosan! Tolong please.. Aku nak baca sesuatu yang best! Yang boleh bagi aku ketawa.. Senyum sorang-sorang umpama orang gila yang serabut kepalanya.. hehehe..

Seriusly! Percayalah


"Aku kalau follow sesebuah blog aku akan baca setiap entry yang dia tulis.. Bak kata orang aku ni follow orang lain guna hati.. Bukan aku main bedal je.. Sebab entry aku sendiri pun aku fikir dua tiga kali sama ada best atau pun tidak.. "

Tak percaya pergi tanya bloggers yang lain ha ha ha.. (mana diowang tahu) owkeyh ni saja aku meraban nak tunjuk kat orang lain..

Owkeys.. Kan dua tiga hari ni aku boring.. Sampai tak tahu nak buat apa! At the end aku buka facebook aku.. Buka page KAMI TAK SUKA DR ROMZEY


ada ka patut digantikan muka ddR dengan pak we i?? hish!! hak hak hak

Serioussss.. aku dah bosan gaban.. Tapi aku nak bagitau jugak.. Page tu memamg kelakar habis.. aku kalu hang out kat page tu memamg akan ketawa sampai senak perut.. Yelah mahu tak.. Fakers semua yang merapu.. Letak nama LIN DAN.. HANG TUAH.. TAN SRI bla bla and so on..

Kau orang tahu tak yang ddR tu tak ada pon pangkat DR?? Apatah lagi Dato'.. Please la ddR.. Susah kot orang-orang kat luar tu perah otak nak dapatkan gelaran DR.. Awak.. letak DR tu suka hati aje.. aish..

Cakap pasal ddR ni.. Mesti nak cerita pasal 2Alam.. Orang kata tak best.. Macam cerita drama melayu..


Yang paling pelik kenapa pondan yang tukar jantina asa sedih bila kena perkosa.. 


Aku pelik betul la! aish.. Nasib baik aku tak tengok cerita tu.. Aku tengok cerita skyline je..



Bunyi macam kereta kan?? Tapi sekali dah tengok bukan.. Cerita dia pasal alien! 15 minit yang pertama memang tak best lagi.. lepas tu.. Pergh!! cerita dia memang mendebarkan.. Best sangat! So korang gy la tengok cita skyline!

3 comments:

zul ariff zulkipli said...

huhuhuhu

nurhafieza said...

wow ! menarik itu gambar lah ! suka sangat !

anaeeim said...

cita x best,predictable..aq x tgk pun aku taw,otak hero masuk badan beruk,beruk jadi hero.. wth?! gila kuat hero..