Thursday, November 18, 2010

AWARD TERCHANTEK??

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم






hari ni hari dalam sejarah aku dapat award..
nama dia award blog tercantik.. thanks Cik Aesya.. Ni mesti gara-gara aku banyak sangat jogging dua tiga menjak ni.. arigato gozaimas.. harap-harap lepas ni aku akan belajar cara nak buat blog aku lagi-lagi tomei pas ni.. tomei ke blog aku?? Apa pandangan kowang?? Ala bagi la comment sikit.. Jangan lokek sangat nak bagi idea.. Hahaha.. Tak mau comment pasal blog aku pon ok.. Comment pasal Harry Potter Deathly Hollow.. Kawan-kawan aku kata best.. Yelah nak di comparekan dengan DUA ALAM tu.. hahaha.. Sila komen.. arigato.. Pada yang tak da blog pon bleh ja komen.. Kat chat box tu.. Trimas!! 

2 comments:

AesyaZealous said...

mmg chantek. kaler pink gitu. hihi

Noname said...

congratulaions! hahaha