Saturday, September 4, 2010

Keinginan yang terlampau

Sedih bila RAMADHAN dah nak tinggalkan aku.. Gembira bila SYAWAL dah datang bertandang.. Tahun ni (2010) FIRST time aku dok jauh dgan family.. yela dah bergelar mahasiswi.. kna blajar berdikari!! tapi before balok macam biasa lecturer gasak kitaowang bdak2 freshie archy ngan project.. siap buat exhibition kecil kecilan lagy!!! mmg suma da macam panda.. sampai ja kolej masing2 kata "wa saya mau tido" haha comel masing2. Btw back to our story line.. aku balik raya tahun ni lambat sket.. gara2 mak cik aku yang tersayang kata ada klas.. arghhhh nak balik nak balik..uuuuuhhhhh STRESS STRESS coz suma roomate aku da balik so tinggal la aku dgn AINA.. So esok aku balik naik


FLIGHT AK5374
Sat 04 Sep 2010, 1650 hrs ( 4:50PM)
Penang International Airport
Sat 04 Sep 2010, 1745 hrs ( 5:45PM)
KLIA, tempat aku berlepas esok


Esok aku nak cuci mata tgk abg2 pramugara senyum2 molek deh.. WAHHHHH!!! Ni kali ke-3 naik flight.. But first time bertemankan seseorang.. Wahhhh aku da semangat nak balik ni.. Penang from above sememangnya superb!! kalu ikut archy word the sea...its somekind like harmony with the penang bridge.. lautan membiru, pokok kehijauan.. bagunan yang teratur or hierarchy.. Penang mmg tip top..
sangat cantik!! ni uat aku nak sangat balik penang!!! Rindu!!


Besok balik aku nak lepaskan gian kat MUMMY.. Nak soh
mummy masak suma fav aku.. xpecially laksa penang... yummy2

gila ah ahh tgk gambar ni uat aku kecur air liur... nak laksa!!!


APE2 PON ESOK ADALAH HARI YANG PALING AKU TUNGGU LEPAS 2BULAN TAK BALIK!!










2 comments:

raziellia said...

sma la kita...
aku pown 2bulan gak xblik..
btw...
kata kata hg dah supa arkitek doe...
TAHNIAH !!!!!

Nia said...

weh lia.. lom gy... ang tu JURUTERA kowt,,, kawan2 kita suma HEBAT!!!!!